Το τεχνικό γραφείο ιδρύθηκε το 2010, με έδρα την Τρίπολη, από τον Θεόδωρο Κοσμόπουλο, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ και αποτελεί ένα σταθερά αναπτυσσόμενο τεχνικό γραφείο που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ελληνικής επικράτειας.


Αντικείμενο του γραφείου αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε θέματα μελέτης και επίβλεψης κτιριακών έργων, ανακαινίσεων, ενεργειακής αναβάθμισης, ανάπτυξης και εκτίμησης ακινήτων.  


Για την επίτευξη των στόχων του, το τεχνικό γραφείο πλαισιώνεται από μια ομάδα επίλεκτων συνεργατών μηχανικών όλων των ειδικοτήτων (αρχιτεκτόνων, ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων).


Η διαρκής μελέτη και ενημέρωση, σε συνδυασμό με την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία που μας διακρίνει, εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Θεόδωρος Κοσμόπουλος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2009) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος "Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές κατασκευές" της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (2020).


Το 2010 ίδρυσε το ομώνυμο Τεχνικό Γραφείο, με έδρα την Τρίπολη, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την μελέτη μέχρι την επίβλεψη και την κατασκευή τεχνικών έργων ποικίλων τομέων και μεγεθών.


Έχει συνεργαστεί ως τεχνικός σύμβουλος-εκτιμητής ακινήτων με την CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD (πρώην MARFIN ΒΑΝΚ) το χρονικό διάστημα 2011-2013 ενώ από το 2018 έως σήμερα συνεργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος-εκτιμητής ακινήτων με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Είναι Εργολήπτης Δημοσίων Έργων στις κατηγορίες: οικοδομικά, οδοποιία, υδραυλικά. Επιπλέον είναι Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων και Πιστοποιημένος Εκτιμητής του Υπουργείου Οικονομικών.

Using Format